To Top

Medikratis

Καλωσορισε τον Νεο Εαυτο σου

Ποιοι Ειμαστε Υπηρεσιες

Στην Υπηρεσια του Ανθρωπου
Διπλα σου οποτε μας Χρειαστεις
Με εξειδικευση και Οραμα
Ανθρωποκεντρικη Ιατρικη
Με Τεχνολογια Αιχμης

Medikratis

Η ομαδα μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Επιτυχία μας στηρίζεται στην δύναμη της ομάδας μας. Διαθέτουμε απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό το οποίο σε καλούμε να γνωρίσεις!

Βλαχάκου Έλενα

Ρεθυμνιωτακης Κωστας

Ρεθυμνιωτακης Κωστας MD
Πυρηνικος Ιατρος

Ρεθυμνιωτακης Κωστας - Πυρηνικος ΙατροςΟ Πυρηνικός Ιατρός Ρεθυμνιωτάκης Κώστας τελείωσε την ειδικότητα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ όπου και εξειδικεύτηκε στην θεραπεία Καρκίνου Θυροειδούς με Ιώδιο 131. Αποτελεί μέλος της EANM (European Association of Nuclear Medicine). Το 2011 αποτέλεσε συνεργάτης του καθηγητή Πυρηνικής Ιατρικής της Καποδιστριακής Πανεπιστημιακής σχολής Αθηνών, Γεωργίου Λυμούρη στις θεραπείες Νευροενδοκρίνων όγκων με το Lu177. To 2012 ήταν μέλος της ομάδας τoυ Joseph Sifaki (Leonardo da Vinci Medal 2012, Winner of Τuring Award the NOBEL PRIZE of COMPUTERING) σαν Ιατρικός σύμβουλος για την έρευνα Zn με θέμα «Computers Function in relative to human logic (2009-10) στο Ecole Polytechnique Fedevale de Lausanne, Switzerland. Έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή και Ελληνικά συνέδρια είτε ως ομιλητής είτε με παρουσιάσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο NewYork- Presbyterian Hospital,USA, σε ερευνητικές ομάδες πάνω στις θεραπείες καρκίνου Nευροενδοκρίνων όγκων και θυροειδούς.

Βλαχάκου Έλενα

Κυριτσακης Εμμανουηλ

Κυριτσακης Εμμανουηλ MD
Πλαστικος Χειρουργος

Κυριτσακης Εμμανουηλ MD - Πλαστικος ΧειρουργοςΟ Πλαστικός Χειρούργος Εμμανουήλ Κυριτσάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Eκπαιδεύτηκε 2 χρόνια στο Γ.Ν. Νίκαιας στη Γενική Χειρουργική. Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική στο Γ.Ο.Ν Κηφισιάς και απέκτησε τον τίτλο «Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής». Είναι κάτοχος διπλώματος άσκησης Μικροχειρουργικής με συμμετοχή σε πολλά ελληνικά και ξένα συνέδρια.

Βλαχάκου Έλενα

Νταμαγκας Αρης

Νταμαγκας Αρης MD
Πλαστικος Χειρουργος

Νταμαγκας Αρης MD - Πλαστικος ΧειρουργοςΟ Πλαστικός Χειρουργός Νταμάγκας Άρης εξειδικεύτηκε στις τεχνικές Μικροχειρουργικής Αποκατάστασης Μαστού μετά από μαστεκτομή στην παγκοσμίου φήμης Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο. Εργάστηκε επίσης στο νοσοκομείο του Λονδίνου St.John’s Wood&Elizabeth, με αποκλειστικότητα στην Αισθητική Χειρουργική. Ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του στο Southwestern University,στο Dallas των ΗΠΑ κοντά σε διάσημα ονόματα στον κόσμο της Αισθητικής Χειρουργικής όπως τον Sam Hamra,τον Rod Pohrich και τον John Tebbets. Εργάζεται ως Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας διενεργώντας όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, όπως αποκαταστάσεις μετά από τραύμα, έγκαυμα, συγγενείς δυσμορφίες και όγκους. Εξειδικεύεται στις τεχνικές micro fat grafting και nano fat grafting που προσφέρουν αναγέννηση τού προσώπου και του σώματος, με τη χρήση αυτόλογου λίπους και βλαστοκυττάρων.

MEDIKRATIS


Βλαχάκου Έλενα

Ρουσσος Θεοδοσης

Ρουσσος Θεοδοσης MD
ΩΡΛ, Χειρουργος Κεφαλης

Ρουσσος Θεοδοσης MD - ΩΡΛ Χειρουργος Κεφαλης MDΟ Ωτορινολαρυγγολόγος Θεοδόσιος Ρούσος έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει εξειδικευτεί στην επανορθωτική Χειρουργική Κεφαλής και τραχήλου καθώς και στην Νευροχειρουργική στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και στο Academic Medical Center Amsterdam. Έχει εξειδίκευση στην παιδιατρική ακοολογία και ωτοακουστικές εκπομπές στο Royal Manchester Children’s Hospital. Είναι κάτοχος από Master of Science in Public Health– University of Collins, State of Maryland. Έχει εξειδίκευση στην Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου, Academic Medical Center (AMC) Amsterdam, Ολλανδία και Karlsruhe City Hospital, Karlsruhe, Γερμανία

Βλαχάκου Έλενα

Χατζηκοκκινου Βιβη

Χατζηκοκκινου Βιβη MD
Δερματολογος

Χατζηκοκκινου ΒιβηΗ Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Χατζηκοκκίνου Παρασκευή είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος στη Δερματοσκόπηση σπίλων (Advanced Dermatoscopy Certificate). Πραγματοποίησε την ειδίκευσή της στη Δερματολογία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Τεργέστης, και συγκεκριμένα στο Maggiore Hospital. Διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας εργαστεί ως Συνεργάτης-Επιστημονικά υπεύθυνη του Δερματολογικού τμήματος στο Πολυιατρείο Ασκληπιείο Βριλησσίων αλλά και του Δερματολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Πειραιώς. Ακόμη, διαθέτει αξιόλογο επιστημονικό έργο αποτελούμενο από πληθώρα δημοσιεύσεων. Τέλος, εξειδικεύεται στην κλινική και επεμβατική δερματολογία, στην αντιμετώπιση της ακμής ενηλίκων και παίδων καθώς και στον έλεγχο σπίλων.

Βλαχάκου Έλενα

Γκιουρδας Βασιλειος

Γκιουρδας Βασιλειος MD
Χειρουργος Βαριατρικης και λαπαροσκοπικης

Γκιουρδας Βασιλειος MDΟ Χειρούργος πεπτικού Βασίλειος Γκιούρδας είναι Διευθυντής Bαριατρικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στην ιδιωτική κλινική “ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” και “DOCTOR’S HOSPITAL”. Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας παχυσαρκίας και της IFSO (International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders και American College of Surgeons και “Academy of Universal Global Peace” of United Nations”. ‘Eχει εξειδικευτεί στη λαπαροσκοπική χειρουργική πεπτικού στο “Μayo Clinic”, Rochester, Minesota USA και έχει εκπαιδευτεί στη Ρομποτική Χειρουργική (Davinci System) στο Ευρωπαϊκό Κέντρο και στο IRCAD στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

MEDIKRATIS


Βλαχάκου Έλενα

Γκουντουβας Αναστασιος

Γκουντουβας Αναστασιος MD
Ενδοκρινολογος

Γκουντουβας Αναστασιος MD-Phd - ΕνδοκρινολογοςΟ Ενδοκρινολόγος Γκούντουβας Αναστάσιος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή το 1999 και το 2006 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου U.M.F “Carol Davila”. Απέκτησε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας το 2010 στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ όπως και πιστοποιήθηκε στο υπερηχογράφημα θυροειδούς και τραχήλου. Στο έργο του συγκαταλέγονται 17 δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε ιατρικά περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας, όπως και 40 ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Επίσης έχει συμμετοχή στη συγγραφή 3 ιατρικών συγγραμμάτων. Έχει εργασθεί στην Αιματολογική Κλινική του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ.

Κατσαρλινου Ελενη

Κατσαρλινου Ελενη

Κατσαρλινου Ελενη
Διατροφολογος

Κατσαρλινου ΕλενηΗ Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Ελένη Κατσαρλινού είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο Κοργιαλένειο- Μπενάκειο, όπου διαχειριζόταν πολλά κλινικά περιστατικά όπως για παράδειγμα ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η Παχυσαρκία, Γαστρεντερολογικές παθήσεις Θυροειδούς, και περιστατικά Εγκυμοσύνης. Προς ολοκλήρωση οι μεταπτυχιακές σπουδές, με αντικείμενο την Αθλητική Διατροφή, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον χώρο της Αθλητικής Επιστήμης της Διατροφής, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές σε χορευτές κλασσικού μπαλέτου, αθλητές αλλά και άτομα που ασκούνται και θέλουν να χάσουν βάρος. Τέλος έχει υπάρξει και η ίδια χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου με διακρίσεις στις εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού στην Αγγλία.

Μανιατης Ιωαννης

Μανιατης Ιωαννης

Μανιατης Ιωαννης
Φυσικοθεραπευτης

Μανιατης ΙωαννηςΟ Φυσικοθεραπευτής Ιωάννης Μανιάτης είναι απόφοιτος φυσικοθεραπείας Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια AF STUDIES TRX/CROSS TRAININGS καθώς και σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Ποδολογίας, Μεσοθεραπειών και Ιατρικών μηχανημάτων Αισθητικής. Έχει πολύχρονη εμπειρία σε χώρους αποκατάστασης και εργάστηκε πολλά χρόνια σε προγράμματα αποθεραπείας αθλητών.

Βλαχάκου Έλενα

Βλαχακου Eλενα - Ψυχολογος

Βλαχακου Ελενα
Ψυχολογος

Βλαχακου Eλενα - ΨυχολόγοςΗ ψυχολόγος Βλαχάκου Έλενα ολοκλήρωσε το πτυχίο της στην Σχολή Κοινωνικών και Επιστημών της Αγωγής-Πανεπιστήμιου Κύπρου και εφαρμοσμένων Κλινικών και Βιοτεχνολογικών Επιστημών-Πανεπιστήμιο της L’AQUILA. Έκανε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πάνω στην “Επιστήμη του στρες και προαγωγή Υγείας”. Έχει εργαστεί σε εθελοντική εργασία ως ψυχολόγος στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Νηπιαγωγείο “Λητώ Παπαχρηστοφόρου”, τάξη Προδημοτικής Εκπαίδευσης και στο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο ψυχολογίας Τζάνειο Νοσοκομείο.

GALLERY ΑΣΘΕΝΩΝ

Σύντομα κοντά σας

Δεκάδες Ασθενείς μας εμπιστεύθηκαν και άλλαξαν την ζωή τους!

Μην διστάζεις να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου - καλωςόρισε τον νέο σου εαυτό!